Solskin og læ i en hyggelig krog på terrassen

Trænger du til at kunne sætte dig udenfor, når vejret er godt, uden du behøver enten at finde en liggestol eller at sidde lidt akavet ved et havebord med en bog? Der er heldigvis kommet rigtig mange fine muligheder for forskellige udendørsmøbler gennem de seneste år, og en af de ting, man kan se i rigtig mange haver og på terrasser, er forskellige former for loungesæt.

Med et loungesæt er der mulighed for, at I i familien kan slænge jer omkring et lavt bord, der nærmest minder om et lille sofabord. Det kan også sagtens bruges, hvis I har inviteret gæster, og man måske serverer et lille glas bobler eller en flok jordbær, man gerne vil nyde udenfor. Der findes rigtig mange forskellige former for loungesæt, og herunder er der forsøgt samlet et overblik over forskellige ting, du kan have med i overvejelserne, når du kigger på dem.

Forskellige ting at have med i overvejelserne

Noget af det, du kan overveje, når du kigger på loungesæt, er hvilket materiale, du gerne vil have, det er lavet i. Det har stor betydning for, hvordan det samlet kommer til at føles på terrassen. Nogle er lavet i plasticmateriale, som er flettet tæt. Det kan føles meget massivt, men til gengæld er det også stabilt og rustikt. Alternativt kan man finde møbler, der er i bambus og meget lette om benene. Det gør, at det ikke nødvendigvis føles som om, man fylder hele terrassen unødvendigt op.

Hynderne har også stor betydning. Det kommer meget an på, om hynderne er mørke eller lyse. De fleste er lavet i et materiale, der kan tåle vind og vejr, og som nemt kan blive tørret af. Hvis man gerne vil undgå, at de falmer eller bliver træls i stoffet, kan man eventuelt overveje at tage dem indenfor om natten.