Sådan slår du græsset bedst – Dette bør du vide

Det kan for eksempel være en god ide at vide hvornår man slår græsset bedst, hvis du er i tvivl om hvornår man helst burde slå græs, så læs med her! Det kan være en god ide at først slå græsset når temperaturen tillader sig det. For eksempel er det vigtigt at kigge på græssets længde, når græsset er omkring 6-8 cm højt, er det tid til at få det klippet. Derudover er det også bedst når jordtemperaturen er 7-8 grader, er det også en god ide at slå græsset. En god tommelfingerregel er at det er normalt at begynde at slå græs i april. Alt afhænger selvfølgelig af vejret, men som regel kan det være en god ide at begynde i april. Man kan også købe et jordtermometer, hvis man nu skulle blive i tvivl. Dette er noget du kan købe på byggemarkederne eller hos store plantehandlere. Det er også en god regel, ikke at klippe græsset længere ned end 4 cm. Dette kan nemlig svække græssets rodnet. Og derfor er der bedre levevilkår for græsplænen.

Plæneklippere

Hvis du sigter efter altid at have godt græs i din baghave, så kan det også være en god ide at anskaffe dig selv en god plæneklipper til arbejdet. Der et stort udvalg af plæneklippere online og i fysiske butikker.

Hvordan vedligeholder man haven ordentligt?

Der kan være meget arbejde i at holde ens have pæn. Derudover føler man ikke altid at man har tid og overskud at finde fridage til at gøre det. For mange husejere er det normalt at blive for træt at til at vedligeholde haven, og det kan blive en del kedeligt. Derfor kan det være en god ide at starte på et nyt projekt i haven, for at gøre det mere spændende for en? Derudover kan det også være en god ide at have et skema over de ting, der skal blive ordnet. Så planlæg altid dine hverdage!