Sådan nyder du også haven i foråret

Det danske vejr er aldrig helt til at regne med. Nogle gange kan man være så heldig, at solen skinner den ene dag efter den anden. Andre gange kan det virke, som om den aldrig nogensinde vil titte frem igen. Og er der én årstid, der virkelig kan byde på lidt af hvert, så må det næsten være forår. For der kan være høj sol den ene dag og snevejr den næste. Derfor er det heller ikke altid lige let at finde ud af, hvornår det er til at komme ud at nyde haven. Men det er muligt, og her er nogle gode råd til, hvordan du gør det.

Sæt dig i solen

Hvis du er så heldig, at solen skinner i din have, så er det også bare med at nyde det. Derfor skal du have et godt sted at sætte dig, som eksempelvis på din havebænk.

Det kan betyde meget at have et godt sted at sidde. For mens du måske sagtens kan lægge dig i græsset om sommeren, så vil du hurtigere komme til at fryse i foråret. Det er altså ikke helt lige meget, hvor du finder dig til rette.

Skab din egen varme

Selv når solen skinner, så vil det ikke nødvendigvis være varmt. Derfor kan det også være nødvendigt selv at skabe din egen varme derude i haven.

En hyggelig mulighed er selvfølgelig at lave bål. Det kan både være en god aktivitet at tage sig til i haven, og så skaber det en naturlig varmekilde.

Der er også andre muligheder for at holde kropstemperaturen oppe. Nogle muligheder er blandt andet, at du anskaffer dig:

  • Udendørstæpper

  • En varmelampe

  • En terrassevarmer

Derudover er det også altid en god idé at klæde dig ekstra godt på, når du skal ud. Det kan sagtens være, du skal have flere lag på, end du normalt ville.