Nye fliser på terrassen? Det kan du kigge efter

Har terrassen efterhånden flere sprækker i fliserne og græs, der gerne vil titte op i mellem? Så kan det godt være, at det er ved at være tid til at få skiftet terrassefliserne ud med nogle nye! Er I på udkig efter en ny flise til terrassen, er der er et bredt udvalg at vælge fra.

Det er altid skønt at give haven et løft, og her kan en ny terrasse gøre en verden til forskel for havens overordnede udtryk. Er I i tvivl om, hvilke fliser I skal vælge, kan I læse med for gode råd!

Marmor eller skifer?

Det kan være svært at forestille sig, hvilke fliser der vil klæde terrassen, så jo flere forskellige prøver, I kan få lov at have i hænderne, jo nemmere bliver det at tage beslutningen. Hvad er jeres nye fliseønsker? Er I interesseret i en klassisk beton- eller granitflisebelægning. Er I interesseret i at få lagt en sort flise, kan det tænkes, at skiferfliser er lige det, I står og mangler til terrassen. Læs hvad skifer er her, så I kan vurdere, om det er den rette type flise for jer.

Ønsker I en flisesten med en glattere finish, er marmorsten et godt bud på en flise til jeres terrasse. I kan også overveje at parre terrassefliserne med et havebord i samme stentype.

Varme på terrassen?

Selvom varmen så småt atter er på vej til Danmark, vil der også blive rigeligt af dage på terrassen med en koldere vind. Derfor kan I overveje at anskaffe jer terrassevarmere. Her findes bl.a. gasvarmere og terrassevarmere med infrarødt lys. Det kan gøre underværker, at I ikke skal pakke sammen hen på aftenen og trække indenfor, men i stedet nyde aftenens ro lidt længere, mens I varmer jer godt ved terrassevarmebølgerne.