NÅR SPECIALVARER BLIVER EN STANDARD

Med JUAL’s specialtilpassede produkter reducerer du montagetiden på byggepladsen og løfter samtidig kvaliteten på byggeriet. Vi er specialiserede i at fremstille produkter som matcher vores kunders behov. Blandt andet producerer vi dagligt kilometervis af bygningsprofiler på specialmål i et væld af farver og udformninger, som monteres på tage, på facader og ved vinduer og døre. På huset nedenfor kan du se, hvor vores produkter for eksempel anvendes.

 

PRODUKTER TIL DEN KONKRETE OPGAVE

Udover vores store standardsortiment tilbyder vi produktkategorier som er fremstillet til den konkrete opgave. Hvad end det drejer sig om bygningsprofiler, udluftningshætter eller inddækninger er vi, i tæt samarbejde med kunden, klar til at tilpasse produktet ud fra ønskede mål, i særligt materiale, farve etc. Vi tilpasser også gerne mål og tagmembraner på afvandingsprodukter, som også er en stor spiller i vores sortimentsliste. Udover at tilbyde vores eget store produktsortiment leverer JUAL også unikke produkter til private label- og OEM-kunder.

SAMMEN ER VI BEDST

 

JUAL har altid sat en ære i at leve op til kundernes forventninger – og gerne lidt til. Når du har brug for vejledning om materialer, udformning, dimensioner vedrørende både specialprodukter og standardprodukter, står vi klar til at hjælpe. Vi har 50 års erfaring og har prøvet det meste i branchen. Du vil opleve et stærkt engagement fra alle medarbejdere, som går langt for at hjælpe og imødekomme dine ønsker. Det gælder, hvis der er særlige ønsker til produkter, logistikløsninger, dokumentation eller andet.

Som kunde kender du kravene til byggeopgaven bedst, og sammen med vores ekspertise og kompetencer indenfor fagområdet står vi klar til at hjælpe dig i mål med projektet. Vi møder også gerne op på byggepladsen ved konkrete opgaver, hvor vi sammen med dig skitserer den bedste løsning. Hver dag gør vi, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder godt i mål med deres projekter.

 

MØD PROJEKTCHEF CARSTEN RISAGER

 

”Vi laver specialvarer hver dag, og når noget bliver en hverdag, så bliver det også lidt af en standard.”

På Jual.dk kan du møde Carsten Risager, der finder det stærkt motiverende at tackle de udfordringer og opgaver, som vi hos JUAL arbejder med hver dag.