Gør havelivet nemt med disse 3 robotter

Det er dejligt med en smuk og velholdt have. Men det er de færreste, der nyder de mere trivielle pligter, som hører med til havearbejde. Heldigvis er udviklingen for længst nået dertil, hvor du kan overlade det kedelige arbejde til robotter. På den måde får du mere tid at slappe af og nyde haven i al den pragt. I denne oversigt får du forslag til tre smarte apparater, som hjælper dig med at vedligeholde en smuk og sund have.

Robotplæneklipperen

Robotplæneklipperen er én af de mest almindelige haverobotter og det er nemt at forstå, da den klarer en af de mest kedelige haveopgaver uden at brokke sig det mindste. Du skal blot sørge for, at den har et sted at oplade, og så kan du ellers blot læne dig tilbage i stolen og lade den klare ærterne. Og skulle din plæneklipper engang gå i stykker, kan du nemt finde Robomow reservedele – så skal den nok holde sig kørende i lang tid endnu.

Automatisk vanding

Det er måske ikke den hårdeste og mest kedelige opgave at vande græsset og planterne i havet – men det er en opgave, som du nemt kan glemme. Og det kan være skidt for planterne, som kan ende med at visne før du opdager, at der er noget galt. Derfor kan det være en god idé at overlade opgave til et automatisk sprinklersystem, som giver din have vand med jævne mellemrum.

Smart sensor til drivhuset

Drivhuset giver dig mulighed for at gro grøntsager og planter, som du aldrig ville kunne gro ude under åben himmel. Men det kan være svært at vide, om indeklimaet, temperaturen og luftfugtigheden nu også er den rette. Med en smart sensor kan du følge med i alt dette, så du ved om dine grøntsager har de helt rette betingelser for at vokse sig store.