Giv ungerne mange timers god leg udendørs

Har du et par børn, der altid har krudt i bagdelen og som elsker at komme udenfor og bruge timevis på at lege? Det er skønt at have aktive børn, og det danner også grundlaget for, at I som familie kan bruge rigtig lang tid sammen på at spille bold og forskellige havespil. De er garanteret også rigtig gode til at underholde sig selv med diverse forskellige lege, de finder på. Det er børn generelt rigtig gode til.

Hvis du godt kunne tænke dig at give børnene nye muligheder, er det en mulighed at investere i en trampolin til nedgravning, som de kan bruge hver eneste dag. Det gode ved at grave en trampolin ned er, at man ikke på samme måde behøver et net omkring for at sikkerheden er i orden, ligesom den ikke ser ud til at fylde lige så meget i haven. Selvom omkredsen er den samme som på en høj trampolin, så ser det ud af mindre, når den er gravet ned.

Tag vennerne med hjem

En trampolin er tit noget, der trækker. Det kan også være, at jeres børn vil elske at have klassekammerater og venner fra andre steder med hjemme, så de sammen kan finde på forskellige lege og lære nye tricks på trampolinen. Desuden er trampolinen en aktivitet, der virkelig får gang i pulsen, så du kan godt regne med at få et par børn ind efter leg på trampolinen, der er trætte. Det er altid vigtigt at have sikkerheden i orden og ikke hoppe for mange ad gangen.

Der er mange andre ting, man kan sætte op i haven end lige en trampolin. Hvis børnene i virkeligheden hellere vil bruge tiden på at gynge, så er det måske ikke en trampolin, I skal have fat i, men i stedet et gyngestativ, som de kan lege på.