Genstande i hjemmet, I kun behøver én af

Der er mange mennesker, der holder af at hamstre lidt til husbehov. Det sker måske helt uden, at man lægger mærke til det. Men husk på, at de fleste ting, har man kun brug for ét eksemplar af.

Det kan være at du er faldet i par-fælden, og pludselig ejer to af alt. Det er ret upraktisk at have mange overflødige ting stående, som man ikke har brug for. Det er en rigtig god idé at skaffe sig af med de ting, man ikke behøver to af. I kan for eksempel sælge disse ting brugt, og tjene en god skilling, så I kan tage på en hyggelig middag, få en lækker drink og have lidt kærestetid.

 

Støvsuger

 

Når man flytter sammen med kæresten, er det meget muligt, at man efter indflytning står med to støvsugere. Medmindre I har en stor hund med meget tyk pels, der fælder helt uhørligt, er det ikke sikkert, at I behøver tage den anden støvsuger i brug lige foreløbig. Det er en rigtig god idé enten at skaffe jer af med den ene – helst den af dårligst kvalitet, eller at stille den langt væk – ud i skuret for eksempel.

 

Fjernsyn

 

Selvfølgelig har alle familier et forskelligt behov, hvad angår TV-tid. Dog er det værd at overveje, om man som familie kan mødes på andre måder, end foran fjernsynet. Hvis I har flere fjernsyn i huset, er det måske værd at tænke over, at få fjernet den ekstra skærm i den fælles spisestue eller på soveværelset. Den sorte flimmerskærm kan nemlig over tid forårsage, at man mister nærvær og intimitet med dem, man har allermest kær, og det er ærgerligt. Prøv, om I kan holde tanken ud om at skulle skaffe jer af med et af jeres fjernsyn.