Aktiviteter for børn i haven

Snart titter foråret frem, og udendørs leg bliver automatisk mere interessant, end det har været de sidste mange, kolde måneder. Har du en have, og vil du gerne give dine børn de bedste forudsætninger for at kunne bruge mange timer på spil og leg udenfor? Så får du her en række tips til, hvordan du kan glæde børnene med en have fuld af sjov.

Sjov for små og store

Mange børn elsker at hoppe på trampolin. Uanset barnets alder, vil en trampolin invitere til mange timers sjov i haven, alene eller sammen med gode venner. Med en trampolin får barnet masser af bevægelse, og for yngre børn er trampolinspring en god måde at udvikle deres motorik.

Vil du gerne introducere dine børn for det at dyrke sine egne råvarer, kan du evt. tage dem med i køkkenhaven. Eller endnu bedre – lave et lille hjørne af haven, hvor børnene selv kan få lov til at have sin egen lille køkkenhave. Det vil gøre opholdet i haven spændende, hvis børnene selv kan gå og se ting gro i deres køkkenhave. Måske de endda kan smage på noget af det, de har plantet.

Hyggelige stunder for de voksne

Imens børnene hygger sig med leg og spil i haven, foretrækker de voksne måske at trække sig tilbage og hygge sig med en god frokost eller et koldt glas vin. Mangler du inspiration til møbler til enten indendørs eller udendørs brug, kan du læse mere her https://moebelkompagniet.dk/.

Holder ud af at bruge mange timer på at hygge i hjemmet og i haven, kan en bålplads være kilde til ultimativ hygge for voksne såvel som børn. Børnene vil kunne grille skumfiduser, og voksne vil kunne nyde sene sommeraftener foran et varmt bål. Har du en have, har du også uendelige muligheder for at skabe et trygt og dejligt rum for hele familien.